Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Бенин

Имоти за продажба в Бенин

Бенин е западноафриканска страна с френски език. Той е известен като страната, където е родена вуду религията, по-често наричана "вуду".

Граничи с Нигерия на изток, Нигер и Буркина Фасо на север и Того на запад.

Преди да закупите имот за продажба в Бенин е необходимо да знаете икономическото състояние на страната.

Това е една от страните, които са изправени пред Гвинейския залив, не разполагат с много ресурси и поради това нивото на живот на Бенин е доста ниско. Нейната икономика е предимно свързана с износа на памук. Нервният център на Бенин е градската зона между Порто-Ново и Котону.

 Бенин е разделен на 12 отдела, но населението е почти изцяло съсредоточено по крайбрежието, където са основните градове: Котону, столицата Порто-Ново и Годомей, а Паракоу е най-гъсто населеният град извън този район.

Ако планирате да инвестирате чрез закупуване на имоти за продажба в Бенин, най-добрите градове за това са:

Ouidah, който е град, който смесва френски и португалски влияния. Градът е на около 40 км от Котону, но е много по-малко хаотичен.

Порто Ново е столицата на Бенин и бившата френска столица Дагомеи. В този град има силно португалско влияние и има няколко туристически атракции като Кралския дворец, градините и музея на кралете на Порто Ново.

Abomey е бил някога столица на древния Dahomey за около 300 години от седемнадесети век. Ако се интересувате да инвестирате в имоти за продажба в Бенин, трябва да знаете, че в Abomey има кралски дворци, които са обявени за обекти на световното наследство от ЮНЕСКО.

Друг интересен град от гледна точка на имотите за продажба в Бенин е Гранд Попо, който в миналото е имал важна роля в трафика на роби. Градът е на около час път с кола от Котону и предлага перфектна промяна на скоростта от оживения град. Има много хотели и курорти, а плажовете са чудесно място за почивка и почивка.

Карта, движение на цените и статистики

Свързани Недвижими имоти

Cod. 33680

За продажба Сграда, Бенин, Cotonou, Cotonou, CALAVI

2,933,700.00BGN
За продажба
Сграда

544 m²
Продава се сграда, разположена в Abomey-Calavi на 20 минути от Котону, столицата на Бенин, в тих район. Сграда от 544 квадратни метра с 48 стаи на 5 ...
Cod. 5941

За продажба Вила, Бенин, Cotonou, Cotonou, rue 6262 des prince

152,552.40BGN
За продажба
Вила

2780 m²
Продадох къщата ми вила в близост до оборудване и 'El Dorado хотела благодаря ти се свържете с мен скоро трябва да бъде satisfere с повече подр...
UNAVAILABLE
Карта, движение на цените и статистики
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB